Υποστήριξη

Συντήρηση ιστοσελίδας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενημέρωση και τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας! Το <htmlab®> σας προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες συντήρησης ιστοσελίδας. Ενημερώνουμε, ενισχύουμε, επισκευάζουμε και παίρνουμε αντίγραφα ασφαλείας της ιστοσελίδας σας γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στην λειτουργία της επιχείρησής σας. Θα διατηρήσουμε την ποιότητα της ιστοσελίδας σας, κρατώντας τη φρέσκια για το κοινό σας. Αν χρειαστεί να προσθέσετε περισσότερες εικόνες, νέα banners, νέα συμβάντα ημερολογίου, να αλλάξετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών δεδομένων, να εγκαταστήσετε νέα πρόσθετα κλπ, το κάνουμε εμείς για εσάς.

Οι υπηρεσίες συντήρησης μας είναι οικονομικά προσιτές και με γρήγορο χρόνο παράδοσης. Έχουμε πάντα προσαρμοσμένες λύσεις για τα προβλήματα λειτουργικότητας της ιστοσελίδας σας σε προσιτό κόστος. Προσφέρουμε επαγγελματική βοήθεια σχετικά με οποιαδήποτε σφάλματα ή κακοτυχίες που μπορεί να συμβούν στην ιστοσελίδα σας με άμεση ανταπόκριση.

Αμέσως μόλις λάβουμε ένα νέο αίτημα συντήρησης, ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες για την ενημέρωση ή την επισκευή της ιστοσελίδας. Όλες οι εργασίες που αφορούν στην ανάπτυξη και τη συντήρηση της ιστοσελίδας διεξάγονται με ασφαλή τρόπο, με τη διασφάλιση του απορρήτου των κωδικών πρόσβασης ή οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης διαφόρων τύπων, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη διάρκεια του έργου. Μερικές από τις επιλογές που παρέχουμε συνήθως είναι:

  • Μεμονωμένο περιστατικό
  • Μηνιαία συντήρηση
  • Συμβόλαιο συντήρησης - υποστήριξης